top of page
Black Background

Leer ons team kennen:

Foto%20Maarten%20linkedin_edited.jpg

Maarten Arns

Mijn naam is Maarten Arns.

Ik ben letterlijk opgegroeid tussen de kazen aan de Kortslag in Zevenaar. Na mijn studie aan de HAS ben ik met een kleine tussenstop bij Danone al vanaf 1998 actief in ons familiebedrijf en meer specifiek sinds 2003 in de mozzarella.

Ik woon in Wijchen samen met mijn vrouw Miranda en onze 4 kinderen. Ik hou van aanpakken en ben fan van Zuid Europa en met name van het heerlijke eten.

Foto Antal.jpeg

Antal Janssen

Mijn naam is Antal Janssen, bouwjaar 1971.

Ik zag een vacature voor een kaasmaker, omdat koken en voedsel altijd een hobby van me geweest zijn leek dit een goede keuze. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd...

Blijkt dit de baan te zijn waar ik helemaal op mijn plek ben. We maken de mooiste producten en ik kan mijn ideeën over nieuwe smaken en producten meteen in de praktijk brengen.

Ik ben zelfs een tijd in Italie geweest om de fijne kneepjes van het vak te leren. In combinatie met een goede sfeer en arbeidsvoorwaarden, maken dit de baan waarin ik hoop oud te worden.

WhatsApp%20Image%202021-03-07%20at%2015.

Tiny Martens

Mijn naam is Tiny Martens, getrouwd en vader van 3 kinderen en 1 geweldig kleinkind.

Ik heb 28 jaren gewerkt bij Philips in Nijmegen voordat ik bij de familie Arns kwam werken, dat doe ik nu alweer een jaar of 8. Mijn werkzaamheden zijn zeer uitlopend, van producten maken, inpakken tot klaarmaken voor transport. De dagen vliegen voorbij, wat volgens mij betekend dat ik plezier heb in mijn werk samen met mijn collega’s.

Wat mij betreft gaat dit zo door tot het einde van mijn werkzaam leven!!

227309868_219512826757560_9108058690575668238_n.jpg

Erwin van Vuuren

 

Erwin van Vuuren is mijn naam ben getrouwd met Geertje en woon in Didam.

Als gediplomeerd banketbakker/patissier mijn werkzame leven begonnen daarna verder als magazijnmedewerker, kelner, uitbater en vrachtwagenchauffeur.

Via via gehoord over een vacature en op zoek naar een nieuwe uitdaging contact gezocht met lekkerbuh.

Ben iemand die niet stil kan zitten en hou van aanpakken ik voel me hier dan ook echt op mijn plek.

Een geweldig mooi bedrijf met (h)eerlijke producten.

bottom of page